Veronica Gustafson

ÅLDER: 45. SYSSELSÄTTNING: Avdelningschef Stugservice Orsa Grönklitt.
FAMILJ: Sambon Patric.

FRÅGA ETT. VEM ÄR VERONICA?
Jag är född och uppvuxen här i Orsa, utbildad beteendevetare och arbetar i Grönklitt. När jag inte jobbar så spenderar jag all min tid med mina hundar som betyder allt för mig. Mitt stora intresse är agility som jag tränar och tävlar med min yngsta hund, Fozzy. Jag har även tävlat med min äldsta hund, Axel, som nu är en glad pensionär på 15 år och 3 månader. Det blir många och långa resor i tävlandet över hela Sverige. Jag älskar även att vara ute i naturen och fotar gärna allt det vackra jag ser.

FRÅGA TVÅ. BERÄTTA NÅGOT OM DIG SJÄLV SOM FÅ VET OM.
Jag är överkänslig mot oljud och jag svär högt och intensivt inombords åt trafikanter som inte blinkar när de ska svänga. Sen så älskar jag att titta på julfilmer.

FRÅGA TRE. HUR UPPLEVER ANDRA DIG?
Jag tror att jag upplevs som glad och snäll och att jag har koll på saker och ting, men ibland kanske jag också upplevs lite disträ när jag har mycket i huvudet.

FRÅGA FYRA. VILKEN SUPERKRAFT SKULLE DU VILJA HA OCH VARFÖR?
Jag skulle vilja kunna utrota all galenskap i världen och det är så många fina människor som blir drabbade av både det ena och andra i livet. Jag skulle vilja kunna göra så att alla får vara lyckliga och må bra.

FRÅGA FEM. NÄMN TRE SAKER DU VILL GÖRA INNAN DU TRILLAR AV PINN.
• Starta upp en inomhushall för hundaktiviteter året om. Det finns så många aktiva hundägare som längtar efter att kunna träna sina hundar inomhus.
• Köpa en husbil och åka till Nordnorge.
• Jag vill ta upp ridningen och förhoppningsvis få möjligheten att köpa en häst igen.

FRÅGA SEX. HUR KAN ORSA BLI ÄNNU BÄTTRE?
Jag tycker faktiskt Orsa är ett bra ställe att bo på, underbar natur och korta vägar till beslut. Men Orsa kan bli ännu bättre genom att bredda utbudet av aktiviteter, en inomhushall där man kan träna med sina hundar hade varit ett lyft för Orsa. Så är det någon som vet någon lokal som står tom, så kontakta gärna mig 🙂

FRÅGA SJU. VEM BOLLAR DU ÖVER TILL?
Jag bollar över till min brorsdotter Tuva Gustafsson. Det vore kul med ett ungdomligt perspektiv.