Vattumannen

21/1-18/2​

Grannens barn har fått små fyrhjulingar. Du blir arg, röstar på MP och bestämmer att du ska klä ut din sjuåring till vindkraftverk nästa Halloween.

Fiskarna

19/2-20/3

Du är fortfarande sur över att du inte fick hoppa in på upploppet och dela vinsten med vinnaren i Ultravasan. 90 eller 0,5 kilometer spelar väl ingen roll. Du delar på medlemskapet i Vänsterpartiet med din kompis.

Väduren

21/3-20/4

Det är bara en massa elände på nyheterna. Du stänger av teven, sätter på kaffe, bakar bullar och kryssar Magdalena.

Oxen

21/4-21/5

Du är ute på valdagen och söndagsåker i din laddhybrid.
Plötsligt delar sig vägen, du vill varken till höger eller vänster så du låter helt enkelt bli att svänga. Du hamnar i mitten och lägger din röst på Centerpartiet.

Tvillingarna

22/5-21/6

Din sambo tycker att du har svårt att rätta dig efter familjereglerna. Du tycker att det är upp till var och en att bestämma när man ska dammsuga och när man ska röka på så du röstar på Liberalerna.

Kräftan

22/6-22/7

Under semestern i Forsmark ser du en kärnfamilj plantera körsbärskärnor bredvid kärnkraftverket. Du blir salig och går med i KD.

Lejonet

23/7-23/8

Du går förbi Brantuddens förskola under din hundpromenad. Du tycker dig se minst sju barn med ADHD. Säkert inte utredda. Du går hem och poströstar på Moderaterna.

Jungfrun

24/8-22/9

Du är inte bara Sverigedemokrat du har en stor odling Yuccapalmer också. Några har svårt att anpassa sig trots att du tar i med hårda tag. Till slut så skickar du hem dem till Centralamerika.

Vågen

23/9-23/10

Du kämpar med jägarexamen och allt går bra tills kursledaren ber dig att spänna hanen. Du gör patron ur, ståkissar argt på ett rörligt mål och går med i Feministiskt Initiativ.

Skorpionen

24/10-22/11

Du är på fest hos några vänner och mitt i refrängen på din favoritlåt med Ultima Thule ser du att det ligger en dadel i lösgodisskålen. Du kaosar totalt och går med i Alternativ för Sverige.

Skytten

23/11-21/12

Du helgshoppar på Saluhallen i Orsa när någon blir skitsur på att du plockar ur dennes kundkorg. Jävla skitregel tänker du och lägger din röst på Piratpartiet.

Stenbocken

22/12-20/1

Ditt barn går vilse i Stackmora Trädgård. Du ringer SÄPO och anklagar Socialtjänsten för att ha kidnappat ditt barn och du går med i Partiet Nyans. Inte nödvändigtvis i den ordningen.