3 hårdkokta ägg 4 kalla kokta potatisar 100 g ansjovisfiléer 2 msk finskuren gräslök 2 msk finskuren dill 1 dl crème fraiche 2 msk majonnäs 2 msk kaviar 1 msk kapris salt och svartpeppar
Jamen ta och skala och tärna ägg och potatis i samma lika bitar typ. Låt firren rinna av sig lite innan du klyver upp den också i skitfina bitar! Hugg upp gräslöksstrån och dill. Veva omkring krämfräschen, majon, kaviarn med den huggna gräslöken och dillen. Skeppa ner äggen, potatisen och firren och blanda ALLT! Sätt sprutt på röran med lite salt och peppar. Skiiitlätt!
Ät som det är med slev eller fingrar! Men om du har finbesök så lägg upp skiten på en bit kavring föhällvättä!
Ps. Kaprisarna skrev jag upp för att va märkvärdig. Ingen normal tjomme äter kapris!