Rock´n´roll på Röda Kvarn

På lördag, den 18 maj, klockan 19.30 blir det rajtan tajtan på Röda Kvarns scen i Orsa då de tre rutinerade musikerna Little Gerhard, Peter Jezewski och Lalla Hansson bjuder upp till ett välljudande hålligång.

Den som ligger bakom arrangemanget är producenten Anneli Strand och hon tror att konserten passar alla.

– Det är en aukustisk föreställning så ljudvolymen kommer passa även de med känsliga öron. Trion satte jag ihop för de har något alla tre som skräddarsyr en bra konsert med både svensk musik och rock’n’roll med låtar vi minns.

Det är en namnkunnig trio som Anneli har dragit med sig till Röda Kvarn i Orsa. Den evigt unge Little Gerhard, som hunnit bli 85 år, känd med låtar som ”Den siste Mohikanen” och ”Bouna Sera”. Vi får även njuta av Peter Jezewski som var Boppers sångare fram till 1992. Sedan dess har Peter kört solo och är nu aktuell med en ny platta. Den tredje artisten är ingen mindre än Lalla Hansson. Lalla var med i legendariska gruppen Fabulous Four som 1966 hade megahiten ”Puff, the Magic Dragon”. Även Lalla har en häftig solokarriär med bland annat hiten ”Anna och mig” på sitt samvete.

Som en extra krydda till den musikaliska anrättningen får du under kvällen också äta gott. Mästerkocken Eva-Lott Långberg från Rättvik står för den passande ”Rock´n´roll-tallriken som ingår i biljettpriset. Biljetter förköper du på nortic.se eller på plats.

– Om inte alla biljetter tar slut via förköpet så går det naturligtvis att köpa biljetter på plats. Det är fritt att välja med eller utan mat, avslutar Anneli.

Som du märker är det upplagt för en häftig afton full med hjärta och mycket musikalisk historia. Så fläska på med brylcreemen, kamma polisongerna och gör dig redo för en medryckande afton på Röda Kvarn i Orsa.

Lalla Hansson.
Peter och Anneli.
Peter Jezewski.
Bra ös på scenen.