NYA SALUHALLEN LADDAR FÖR RELEASEFEST

Anna Eldh och Jonas Andersson, nya ägare till Nya Saluhallen i Orsa, har fått en flygande start och har en del intressanta nyheter på gång.

Anna Eldh och Jonas Andersson.

DEN 8 JUNI lämnade Katarina Hanser över nycklarna till den populära butiken och Saluhallen i Orsa blev Nya Saluhallen i Orsa. De nya ägarna Anna och Jonas blev snabbt inkastade i högsäsongen.
– Det var ett perfekt läge att hoppa in! Det är bra tryck i butiken nu under sommaren och det känns otroligt inspirerande, säger Anna.

JONAS BERÄTTAR att när möjligheten dök upp om att köpa Saluhallen var det snabba ryck.
– Det tog inte många veckor innan vi skrev på. Det kändes helt enkelt rätt!

BÅDE ANNA OCH JONAS känner vi orsingar igen från bland annat Orsa Outdoor, så butiksvana har dom. Jonas har tidigare jobbat på mjölkrobotproducerande DeLaval och sitter på ett bra kontaktnät med dalabönderna.
– Det är såklart en fördel när vi ska ta in lokalproducerade varor till butiken, säger Jonas.

UNDER SOMMAREN har det gått att köpa den populära Dalajackan på Nya Saluhallen och under den fjärde orsayran kommer det hända grejer.
– Ja, den 24 juli, under den fjärde Orsayran, kommer vi ha en releasefest för Dalajackans nya kollektion, då blir det levande musik och vi hoppas på en häftig tillställning med mycket folk, avslutar Anna och Jonas.

Jonas Gustafsson, Orsakompassen.

Dalajackan. Foto: Linnèa Mäker.

I butiken hittar du ett stort utbud av ostar och charkuterier. 

Det finns även saft, must, juice, läsk och annan dryck.