Min kolumn

… bakom varje annons kämpar en lokal företagare/förening för att finnas kvar. Fortsätt att handla lokalt, det är viktigare än någonsin!

… bakom varje annons kämpar en lokal företagare/förening för att finnas kvar.

Fortsätt att handla lokalt, det är viktigare än någonsin!

VEM SKA MAN TRO PÅ?

DET ÄR INTE LÄTT i dessa dagar att sålla i informationsflödet gällande coronaviruset. Extra jobbigt blir det när det även bland expertisen förmedlas vissa taktiska skillnader i hur man bör bekämpa pandemin. Nationsmässigt skiljer det sig också rejält mellan olika länder där Sverige sticker ut med en liberalare approach medan våra grannländer pekar med hela handen.

DET ÄR ETT RIKTIGT TUFFT LÄGE men vi normalbegåvade måste steppa in nu, det är dags.
Vi måste stoppa foliehattarna på båda sidor. Det finns tydligen folk som dricker blekmedel och smörjer in ättika i näsborrarna i tron om att det ska stoppa viruset. Å andra sidan har vi fjällresenärer och pensionärer som svassar omkring på saluhallarna i Östermalm som om de vore odödliga. Skärp er! Använd huvudet, håll avstånd, tvätta händerna och följ Folkhälsomyndighetens råd.

FÖRUTOM DESSA SJÄLVKLARHETER så tycker jag att du ska läsa Orsakompassen och tänka på att bakom varje annons kämpar en lokal företagare/förening för att finnas kvar.

Fortsätt att handla lokalt, det är viktigare än någonsin!

Jonas Gustafsson,
redaktör, krönikör och lokal företagare.