Malou Carlsson

ÅLDER: 46. SYSSELSÄTTNING: Jobbar som Varumärkes- och Sortimentschef på FM Mattsson Mora Group.
FAMILJ: Maken Erik och två pojkar, Victor 15 år och Viggo 11 år.

FRÅGA ETT. VEM ÄR MALOU?
Född i Lycksele och flyttade hit 1979 när mina föräldrar köpte Orsa Hotell. Har rört på mig en hel del och pluggat både i Australien och USA men insåg att jag trivs rätt bra i Dalarna. Var väldigt sportintresserad i min ungdom och spelade både basket och handboll. Idag blir det mest skidåkning utför på vintern och sporadisk träning lite då och då. Jag är gift med Erik och mamma till två grabbar. Jobbar på FM Mattsson Mora Group där jag trivs jättebra. När jag inte jobbar tycker jag om att umgås med familj och vänner och reser gärna när det finns tid och möjlighet.

FRÅGA TVÅ. HUR UPPLEVER ANDRA DIG?
Jag hoppas att jag upplevs som en glad och trevlig person som är öppen och enkel att umgås med.

FRÅGA TRE. BERÄTTA NÅGOT OM DIG SJÄLV SOM FÅ VET OM.
Det är nog inte så många som vet att jag höll på en del med hästar när jag var yngre. Speciellt voltige som är en typ av gymnastiska övningar som man gör på en galopperande häst. Jag har också kört lite motorcross.

FRÅGA FYRA. VILKEN SUPERKRAFT SKULLE DU VILJA HA OCH VARFÖR?
En superkraft som hade varit toppen, skulle vara att kunna få hela världen att stanna upp så man kunde få lite extra tid att hinna med allt man vill utan att stressa. Alternativt att kunna teleportera sig så man kan jobba som vanligt men ändå äta middag i Italien om man känner för det.

FRÅGA FEM. NÄMN TRE SAKER DU VILL GÖRA INNAN DU TRILLAR AV PINN.
• Självklart hoppas jag att jag en dag får bli farmor, fast inte riktigt ännu …
• Uppleva mer av världen eftersom jag är storförtjust i att resa.
• Ta motorcykelkort och köpa en hoj.

FRÅGA SEX. HUR KAN ORSA BLI ÄNNU BÄTTRE?
Vi borde fokusera på allt som är bra och som redan finns. Lära oss att ta vara på guldkornen och utveckla dem. Istället för att köpa tjänster/produkter utifrån, nyttja det som finns här istället i största möjliga mån. Vi kan alla hjälpa till att utveckla orten genom att vara bra ambassadörer!

FRÅGA SJU. VEM BOLLAR DU ÖVER TILL?
Jag bollar över till en mycket god vän och duktig optiker som jag känt sedan jag gick på mellanstadiet – Johanna Ström Hanser. Det är dags att andra får lära känna henne lite bättre. 🙂