DAGENS LUNCH – VECKA 26

Sjå ättör wänn ä bi fär jåtå idag!

Kl. 11.00–14.00 • 90:–
Alltid två sorters pizza på buffén. Som dagens lunch kan man även äta pizza 1–20, kebabrätter samt sallader. Pensionärer äter för 80:–

MÅNDAG

Ugnsrostad kycklingklubba med klyftpotatis och chilibearnaisé.
Hoki med rödbetor, kapris och brynt smör samt potatismos.
Helstekt kotlett med dagens sås och varma grönsaker.

TISDAG

Korvstroganoff serveras med jasminris.
Pocherad sej med vitvinssås, champinjoner, vitsparris och räkor.
Helstekt karré med dagens sås och varma grönsaker.

ONSDAG

Köttfärslimpa med champinjonsås och stekt potatis.
Ajvargratinerad torsk.
Helstekt kotlettrad med dagens sås och varma grönsaker.

TORSDAG

Fläsklägg samt fläskkorv med rotmos.
Saffransdoftande fiskgratäng.
Helstekt karré med dagens sås och varma grönsaker.
Pannkaka med sylt och grädde.

FREDAG

Akropolis fredags filébuffé med:
Helstekt fläskfilé med black and white.
Ört- och vitlöksmarinerad kyckling med rostade rödbetor och fetaost.
Panerad fisk med västkuströra.

Fredagsdessert.

Kl. 11.00–14.00 • 80:–
Take away-lunch 55:– • Pensionärer 65:–

MÅNDAG

Arne ”Flugan” Olssons grillade kött, till det serveras Tobias ”Geten” Bengtssons andliga klyftpotatis. Sås då? Jo, Peter Karlssons kantarellsås. 

TISDAG

Hasse Aros saftiga köttfärslimpa serveras med kokt potatis, god gräddsås och givetvis lingonsylt. 

ONSDAG

Patrick Ekwalls supergoda kycklinggryta a la Tikka Masala med vitlök. Finns med kokt potatis eller ris. Smaker som är ljuvliga med riktigt kryddad mat.

TORSDAG

FREDAG

Kl. 11.00–14.00 • 90:– • Avhämtning 75:–
I priset ingår smör, bröd, sallad, dryck och kaffe.

Veckans andra rätter att välja mellan:
Panerad flundrafilé med remouladsås.
Lövbit med bearnaisesås.

MÅNDAG

Bräckt falukorv med stekt potatis och ägg.
Kycklinggratäng med ris.

TISDAG

Stekt fläsk med pölsa eller paltbröd.
Fiskgratäng.

ONSDAG

Broccoligratäng med skinka.
Stekt fisk med stuvad spenat och potatis.

TORSDAG

Pannbiff med lök, potatis och lingonsylt.
Ärtsoppa och pannkaka.

FREDAG

Fläskfilé med potatisgratäng och rödvinssås.
Kokt skinka med mimosasallad och potatis.

Kl. 11.00–14.00 • 110:–
Dagligen på buffén serveras olika sorters sill, varmrökt lax med tillbehör. Sotad kotlett med potatissallad, hamburgare med bröd, stort salladsbord samt pannkakor med sylt och grädde. I buffén ingår bröd, måltidsdryck, kaffe samt kaka.

MÅNDAG

Grillad fläskfilé med BBQ-sås och friterad färskpotatis.

TISDAG

Örtbakad kycklingfilé med gräslöksaioli och färskpotatis.

ONSDAG

Grillad fläskkarré med choronsås och friterad klyftpotatis.

TORSDAG

Färsbiffar med vitlök och timjan, samt citronrostad potatis och tzatziki.

FREDAG

Grillbuffé med olika sorters kött, korvar och såser samt potatisgratäng.

SAKNAS DU HÄR?

Hör av dig till oss på redaktionen.

Stäng meny