DAGENS LUNCH – VECKA 3

Kl. 11.00–14.00 • 90:–
Alltid två sorters pizza på buffén. Som dagens lunch kan man även äta pizza 1–20, kebabrätter samt sallader. Pensionärer äter för 80:–

MÅNDAG

Hemlagad köttfärslimpa med svampsås och lingonsylt samt stekt potatis.
Torsk med persilja och äggsås.
Helstekt karré med dagens sås och varma grönsaker.

TISDAG

Kryddad kyckling klubba med BBQ-sås och klyftpotatis.
Alaska Pollock med brynt smör och rödbetor.
Helstekt kotlett med dagens sås och varma grönsaker.

ONSDAG

Pasta carbonara med grana padano ost.
Fiskgryta.
Helstekt karré med dagens sås och varma grönsaker.

TORSDAG

Thai kycklinggryta med ris.
Husets fiskgratäng.
Helstekt kotlett med dagens sås och varma grönsaker.
Pannkakor samt sylt och grädde.

FREDAG

Akropolis fredags filébuffé med:
Helstekt fläskfilé black and white.
Kycklingfilé med grönpepparsås.
Panerad fisk med remouladsås.

Fredagsdessert.

Kl. 11.00–14.00 • 100:– • Lite av varje 129:–
Smör, bröd, kaffe och kaka.
Vegetariskt alternativ.

After work torsdagar kl. 17–22.
Denna vecka: Vildsvinskarré med rotfruktsgratäng och rökig rödvinssås.

MÅNDAG

Krämig kycklinggryta med lammkorv och ris.
Rotselleri och purjolökssoppa.
Vegetarisk schnitzel med citronaioli och ris.

TISDAG

Korean black garlic korv med klyftpotatis och het coleslaw.
Potatis- och purjolökssoppa.
Vegetarisk schnitzel.

ONSDAG

Kycklingsteak med pestosås och rostad potatis.
Rotselleri- och morotssoppa.
Vegetarisk schnitzel.

TORSDAG

Frikadeller i tomatsås och tagliatelle.
Kycklingsoppa.
Vegetarisk schnitzel.

FREDAG

Vår egna hamburgare med husets dressing, picklad lök och ugnsrostad potatis.
Rotfruktssoppa.
Soyaburgare.

Kl. 11.30–14.00 • 110:–
Lunchbuffé.

MÅNDAG

Kyckliglårfilé serveras med svampsås, rostat äpple och kål.
Gratinerad Sejfilé serveras med räkor och kokt potatis.

TISDAG

Köttfärslimpa serveras med gräddsås, pressgurka.
Pocherad torsk serveras med äggsås, persilja och kokt potatis.

ONSDAG

Bakad fläsksida serveras med rostad potatis, morotscremé och fläsksky.
Färsk pasta serveras med lax, grädde och ädelost

TORSDAG

Morotsoppa smaksatt med ingefära.
Pannkakor, hemkokt hallonsylt.
Fiskgratäng serveras med potatispuré och syrad fänkål.

FREDAG

Flankstek serveras med rotfruktsbea och saltbakad potatis.
Fisksoppa serveras med aioli och surdegsbaguette.

Kl. 11.00–14.00 • 90:– • Avhämtning 75:–
I priset ingår smör, bröd, sallad, dryck och kaffe.
Mån, tis och ons kl. 13.00–15.00 äter pensionärer 2 för 100:-

Veckans andra rätter att välja mellan:
Panerad flundrafilé med remouladsås.
Lövbit med bearnaisesås.

Alltid på tisdagar:
Stekt fläsk och raggmunk.
Alltid på torsdagar:
Rotmos och fläsklägg.

MÅNDAG

Harry Martinssons grillade kycklingfilé serveras med klyftpotatis och Peters bästa goa beasås.
Smålands isterband med Orsa-Anders stuvad potatis.

TISDAG

AIK-Thomas stekta fläsk med löksås och kokt potatis.
Cykel-Bertils kycklinggryta.

ONSDAG

Keith Hills stuvade makaroner med köttbullar och gräddsås.
Mr Lundins smarriga fiskgratäng.

TORSDAG

Urban Bäckströms bästa fläsklägg, serveras med underbart rotmos.
Ärtsoppa och pannkaka.

FREDAG

Peter Karlssons suveräna högrevsgryta, serveras med kokt potatis och svartvinbärsgelé.

LÖRDAG

Stig H Johanssons tacobuffé.

SÖNDAG

Örjan Kihlströms grillade fläskfilé med hemvevat potatismos och god beasås.

SAKNAS DU HÄR?

Hör av dig till oss på redaktionen.

Stäng meny