DAGENS LUNCH – VECKA 8

Kl. 11.00–14.00 • 90:–
Alltid två sorters pizza på buffén. Som dagens lunch kan man även äta pizza 1–20, kebabrätter samt sallader. Pensionärer äter för 80:–

MÅNDAG

Raggmunk med fläsk och rårörda lingon.
Stekt saltsill med löksås.
Helstekt kotlettrad med dagens sås och varma grönsaker.

TISDAG

Wokad kyckling med röd curry och kokosgrädde.
Alaska filé med gräddstuvad spetskål och rökt sidfläsk.
Helstekt karré med dagens sås och varma grönsaker.

ONSDAG

Köttfärslimpa med gräddsås, lingon och pressgurka.
Torsk med rödbetor och Grana Padano i creme fraiche.
Helstekt kotlett med dagens sås och varma grönsaker.

TORSDAG

Skånsk kalops med lingon.
Husets fiskgratäng.
Helstekt karré med dagens sås och varma grönsaker.
Ärtsoppa med pannkakor samt sylt och grädde.

FREDAG

Akropolis fredags filébuffé med:
Grillad fläskfilé med potatisgratäng och rödvinssky.
Sotad kyckling med caesarsallad.
Panerad fisk med remouladsås.

Fredagsdessert.

Kl. 11.00–14.00 • 100:– • Lite av varje 129:–
Smör, bröd, kaffe och kaka.
Vegetariskt alternativ.

After work torsdagar kl. 17–22.
Denna vecka: Fläskschnitzel med vitlökssmör, husets bea och klyftpotatis.

MÅNDAG

Köttgryta med champinjoner och portabello.
Dagens soppa.
Vegetarisk gryta med linser och champinjoner.

TISDAG

Pasta med nötkött och grillad paprika.
Potatis- och purjolökssoppa.
Vegetarisk pastasås.

ONSDAG

Soyamarinerad karré med rökig gräddsås och ugnsrostad potatis.
Dagens soppa.
Vegetarisk schnitzel. 

TORSDAG

Fiskgratäng med räkor och kokt potatis.
Tomatsoppa med vitlöksfrästa champinjoner.
Halloumistroganoff med ris och citrusaioli.

FREDAG

Hamburgare med rökt karré, ost, dressing och picklad gurka, serveras med ugnsrostad potatis.
Blomkål- och potatissoppa. 
Soyaburgare.

Kl. 11.30–14.00 • 110:–
Lunchbuffé.

MÅNDAG

Stekt fläsk och bruna bönor.
Ugnsbakad Kummelfilé serveras med räkröra och kokt potatis.
Veckans gröna.

TISDAG

Lammfärsjärpar serveras med rostad potatis och fetaostcremé.
Tortellini serveras med sås på rökt lax, grädde och vitt vin.
Veckans gröna.

ONSDAG

Kalops serveras med klassiska tillbehör.
Pocherad flundra serveras med skaldjurssås och kokt potatis.
Veckans gröna.

TORSDAG

Rotsellerisoppa.
Pannkakor med sylt och grädde.
Stekt lax serveras med spenat, citron samt krassesås.
Veckans gröna.

FREDAG

Nattbakad fläskkarré serveras med rotfruktsgratäng pepparsås och syrad lök.
Friterad torsk serveras med tartarsås och citron.
Veckans gröna.

Kl. 11.00–14.00 • 90:– • Avhämtning 75:–
I priset ingår smör, bröd, sallad, dryck och kaffe.
Mån, tis och ons kl. 13.00–15.00 äter pensionärer 2 för 100:-

Veckans andra rätter att välja mellan:
Panerad flundrafilé med remouladsås.
Lövbit med bearnaisesås.

Alltid på tisdagar:
Stekt fläsk och raggmunk.
Alltid på torsdagar:
Rotmos och fläsklägg.

MÅNDAG

Karlssons bästa puttrade kotletter serveras med kokt potatis och supergod skysås.
Två trevliga gratänger.

TISDAG

Svennes stekta fläsk med löksås och kokt potatis.
Lars-Görans paltbröd med vitsås. Stekt korv.
Tacogratäng.

ONSDAG

Stekt lantkorv, kokt potatis och stuvade morötter.
Stekt kassler med potatis.

TORSDAG

Peters bästa långputtrade karrékotlett, supergod sås och kokt potatis.
Hemmagjorda pannkakor med sylt och grädde.
Ragnar Skanåkers bästa gulaschsoppa.

FREDAG

Bästa lyxlunchen!
Greger Jansson bästa Janssons frestelse med Grebbestad ansjovis. Trevligt kött, sillsorter, lax, köttbullar och lite annat smått och gott.

Familjepizza alla dagar kl. 15.00–21.00, att äta här eller ta med hem, 129 kr.

SAKNAS DU HÄR?

Hör av dig till oss på redaktionen.

Stäng meny