DAGENS LUNCH – VECKA 25

Kl. 11.00–14.00 • 110:–
Alltid två sorters pizza på buffén. 
Pensionärer 100:– • Avhämtning 95:- • Lunchkupong 1000:-

MÅNDAG

Ugnstekt kycklingklubba med currysås samt klyft potatis.
Pocherad Alaska Pollock med rödbetor, kapris och brynt smör.
Helstekt kotlettrad med dagens sås och varma grönsaker.

TISDAG

Pasta carbonara.
Panerad strömning med potatismos och brynt smör samt rårörda lingon.
Helstekt karré med dagens sås och varma grönsaker.

ONSDAG

Pannbiff med gräddsås och lingonsylt.
Pocherad sej med kantarellsås.
Helstekt kotlett med dagens sås och varma grönsaker.

TORSDAG

Helstekt fläskfilé med råstekt potatis.
Grillad kycklingfilé med BBQ-sås och coleslaw.
Panerad fisk med remouladsås.

FREDAG

Midsommarafton – ingen lunchbuffé.
Vi har öppet kl. 11.00–23.00.
Trevlig midsommar!

Kl. 11.00–14.00 • 120:- • Pensionär 110:- • Avhämtning 85:-
Lunchkort 950:- • Matlåda
Pizza 1–20. Inkl. stor salladsbuffé, dryck, bröd, smör, kaffe och kaka.
Tel. 076-228 90 76 • 073- 655 02 10

MÅNDAG

Wallenbergare med gräddsås och stekt potatis.
Dillkött med färskpotatis.
Panerad fiskfilé med kall sås samt potatis.

TISDAG

Stekt fläsk med löksås potatis eller raggmunk, lingonsylt.
BBQ-marinerad kycklingklubba med ris och örtsås.
Stekt Alaskafilé med äggsås och potatis.

ONSDAG

Biff a la Lindström med brunsås samt färskpotatis.
Kokt lunchkorv med kokt potatis.
Fylld strömmingsfilé med hemgjord potatismos.

TORSDAG

Kålpudding med gräddsås, kokt potatis, lingonsylt.
Smörstekt sejfilé med hummersås och kokt potatis.
Fläsknoisette med potatisgratäng och bearnaisesås.
Ärtsoppa eller gulaschsoppa med pannkakor.

FREDAG

Öppet 11–21 för a la carte och pizza.
Glad midsommar!

Lunchbuffe kl. 11.00–14.00
Lunch 129:– • Pensionär 119:–
Inkl. bröd, smör, måltidsdryck, kaffe/te, kaka och järnvägens mest genomarbetade salladsbuffé samt soppa och dessert.
Tel. 0250-189 30.

MÅNDAG

Sej med dijon- och pepparrotssås serveras med rostad potatis.
Paprikafylld lunchkorv i mild chilisås serveras med mos.
Extra kycklingklubba med bbq, syrade grönsaker.

TISDAG

Panerad fisk med kall dillsås, ärtor och kokt potatis.
Ungersk gulaschgryta med ris och saltgurka.

ONSDAG

Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon Alt. löksås och kokt potatis.
Sej med stuvad spenat och örtrostade tomater samt kokt potatis.

TORSDAG

Pannkaka, sylt och grädde.
Gräddstuvad pyttipanna med dijonsenap, rödbetor och hackad persilja.
Fiskgratäng med haricot verts, parmesan och svarta oliver.

FREDAG

12.00-15.00 Järnvägens största och bästa midsommarbuffé serveras hos oss med sommarens alla tillbehör. Sillbord givetvis! Desserter? Garanterat. Endast 299kr.

Kl. 11.00–14.00 • 125:– 
070-252 58 66. Inkl. salladsbord och kaffe med kaka.
Pensionär 110:-. Avhämtning 100/110:-.
Lunchkort, 10 lunch 1100:- • Pensionär 990:-

MÅNDAG

Medelhavsbiffar med tzatziki och stekt potatis.
Pocherad fisk med vitvinssås och kokt potatis.

TISDAG

Isterband med dillstuvad potatis.
Panerad fisk med äpple- och currysås, kokt potatis.

ONSDAG

Pytt i panna med ägg och rödbetor.
Pocherad fisk med ägg- och persiljesås, kokt potatis.

TORSDAG

Kreolsk kycklinggryta med basmatiris.
Strömmingslåda med kaviar och dill.

FREDAG

Midsommarbuffé, 259:-

Lunchbuffe kl. 11.00–14.00
Lunch 119:– • Pensionär 109:–
Matlåda 109:– •
Lunchkort (10 st) 1090:–
Pizza på buffén. Inkl. salladsbuffé, bröd, smör, 33 cl dricka och kaffe.
Vegan och vegetarisk alternativ finns.
Tel. 076-593 74 88 • 076-565 45 72

MÅNDAG

Husets kycklingschnitzel med stekt potatis och currysås.
Stekt falukorv med stuvade makaroner.
Panerad rödtungafilé med potatismos och remouladsås.

TISDAG

Stekt fläsk med kokt potatis och löksås, bruna bönor.
Sprödbakad koljafilé med kokt potatis och remouladsås.
Husets jägarbiff med stekt potatis och löksås, lingonsylt.

ONSDAG

Helstekt fläskfilé med stekt potatis och bearnaisesås.
Gyros med ris.
Pasta med husets köttfärssås.

TORSDAG

Husets fläskschnitzel med stekt potatis och bearnaisesås.
Köttbullar med potatismos och gräddsås, lingonsylt.
Kycklingspett med ris.

FREDAG

Stängt.
Trevlig midsommar!

SAKNAS DU HÄR?

Hör av dig till oss på redaktionen.