DAGENS LUNCH – VECKA 39

Kl. 11.00–14.00 • 99:–
Alltid två sorters pizza på buffén.
Som dagens lunch kan man även äta pizza 1–20, kebabrätter samt sallader.
Pensionärer äter för 89:–

MÅNDAG

Husets kåldolmar med gräddsås och lingonsylt.
Pocherad Alaska Pollock med rödbetor, kapris och brynt smör.
Helstekt kotlettrad med dagens sås och varma grönsaker.

TISDAG

Pasta carbonara.
Stekt strömming med brynt smör och lingonsylt samt potatismos.
Helstekt karré med dagens sås och varma grönsaker.

ONSDAG

Biff ala Lindström med stekt potatis och löksky.
Pocherad sej med vitvinssås, champinjoner, vit sparris och räkor.
Helstekt kotlettrad med dagens sås och varma grönsaker.

TORSDAG

Gräddstuvade pyttipanna med stekt ägg och rödbetor.
Saffransdoftande fiskgratäng.
Helstekt karré med dagens sås och varma grönsaker.
Ärtsoppa och pannkaka med sylt och grädde.

FREDAG

Akropolis fredags filébuffé med:
Grillad kycklingfilé med cesarsallad.
Helstekt fläskfilé med pepparsås och potatisgratäng.
Panerad rödspätta med remoulad sås.
Fredagsdessert.

Kl. 11.00–14.00 • 109:- • Pensionär 100:- • Avhämtning 70:-
Lunchkort 850:- • Matlåda
Inkl. stor salladsbuffé, dryck, bröd, smör, kaffe och kaka.
Tel. 076-228 90 76 • 073- 655 02 10

MÅNDAG

Hemgjord pannbiff med gräddsås, stekt potatis och lingon. 
Fläskfilégryta med jasminris. 
Panerad fiskfilé med dillmajonnäs och kokt potatis. 
Nasigoren med kyckling och purjolök. 

TISDAG

Stekt fläsk med raggmunk, lingon eller löksås, kokt potatis. 
Ugnsgratinerad falukorv med egengjord potatismos. 
Mandelstekt kummelfilé med citronsås och kokt potatis. 
Flygande Jakob med jasminris. 

ONSDAG

Oxbringa med hemlagad rotmos. 
Ugnsgratinerad lunchkorv med hemgjord potatismos. 
Fylld strömmingsfilé med potatismos. 
Kycklinggryta med jasminris. 

TORSDAG

Helstekt karré med rödvinssås och rostad potatis. 
Gräddstuvad pyttipanna med stekt ägg och rödbetor. 
Sprödbakad lax med dillsås och kokt potatis. 
Ärtsoppa eller gulaschsoppa med pannkaka, sylt och vispgrädde. 

FREDAG

Helstekt fläskfilé med rosépepparsås och potatisgratäng.
Ugnsstekt kycklingfilé med currysås och stekt potatis. 
Rödspätta med remouladsås och kokt potatis. 
Köttbullar med brunsås och kokt potatis, lingon. 

Kl. 11.00–14.00 • 110:– 
070-252 58 66. Inkl. salladsbord och kaffe med kaka.
Pensionär 100:-. Avhämtning 100:-.
Lunchkort, 10 lunch 1000:- • Pensionär 900:-

MÅNDAG

Pytt i panna med ägg och rödbetor.
Gratinerad fisk med ost och tomat, kokt potatis.

TISDAG

Kokt frukostkorv med pepparrotssås och kokt potatis.
Panerad fisk med stuvad spenat och kokt potatis.

ONSDAG

Köttgryta med rotfrukter och kokt potatis.
Fisklasagne med saffran och vitlök.

TORSDAG

Kålpudding med gräddsås och potatis.
Ärtsoppa och pannkaka.

FREDAG

Fläsklägg med rotmos.
Panerad fisk med skagenröra.

Kl. 11.00–14.00
Lunch 109:–
Pensionär 99:–
Matlåda 89:–

Lunchkuponger 890:–
Inkl. salladsbuffé, bröd, smör och kaffe.
Vegan och vegetarisk alternativ finns.
Tel. 076-593 74 88 • 076-565 45 72

 

MÅNDAG

Husets fläskschnitzel med stekt potatis och bearnaisesås.
Kycklinglår med ris och currysås.
Pasta carbonara.

TISDAG

Stekt fläsk med kokt potatis och raggmunk, lingon.
Husets biff à la Lindström med stekt potatis och gräddsås.
Pasta med kockens kycklingsås.

ONSDAG

Helstekt fläskfilé med stekt potatis och bearnaisesås.
Pasta bolognese.
Chorizo med stuvad potatis.

TORSDAG

Husets kycklingschnitzel med stekt potatis och currysås.
Ugnsstekt falukorv med hemgjord potatismos.
Kåldolmar med kokt potatis och gräddsås, lingon.

FREDAG

Grillbiff med stekt potatis och bearnaisesås.
Husets kycklingfilé med stekt potatis och currysås.
Panerad rödspätta med kokt potatis och remouladsås.

SAKNAS DU HÄR?

Hör av dig till oss på redaktionen.