DAGENS LUNCH – VECKA 5

Kl. 11.00–14.00 • 110:–
Alltid två sorters pizza på buffén. Som dagens lunch kan man även äta pizza 1–20, kebabrätter samt sallader.
Pensionärer 100:– • Avhämtning 95:- • Lunchkupong 1000:-

MÅNDAG

Ugnsgratinerad falukorv.
Pocherad fisk med vitvinssås och pesto.
Helstekt kotlettrad med dagens sås och varma grönsaker.

TISDAG

Grekisk mossaka.
Pocherad fisk med dill och räkor.
Helstekt karré med dagens sås och varma grönsaker.

ONSDAG

Köttfärslimpa med stekt potatis och lingonsylt.
Fiskgryta med rotfrukter och fänkål samt aioli.
Helstekt kotlettrad med dagens sås och varma grönsaker.

TORSDAG

Sjömansbiff.
Saffransdoftande fiskgratäng.
Helstekt karré med dagens sås och varma grönsaker.
Pannkaka med sylt och grädde.

FREDAG

Grillad kycklingfilé med vitlökssmör samt pommes.
Panerad rödspätta med räkhollandaise.
Helstekt fläskfilé med chilibearnaise.
Bärkladdkaka.

Kl. 11.00–14.00 • 109:- • Pensionär 100:- • Avhämtning 85:-
Lunchkort 900:- • Matlåda
Pizza 1–20, kebakrätter eller sallader. Inkl. stor salladsbuffé, dryck, bröd, smör, kaffe och kaka.
Tel. 076-228 90 76 • 073- 655 02 10

MÅNDAG

Kycklingschnitzel med currysås och rostad potatis. 
Biffstroganoff med ris.
Sprödbakad torskfilé med dillmajonnäs och kokt potatis. 

TISDAG

Stekt fläsk med raggmunk och lingon. 
Kycklingklubba med tomatsås och ris. 
Stekt fiskfilé med vitvinssås och kokt potatis.

ONSDAG

Dillkött med kokt potatis. 
Jägarbiff med svampsås och stekt potatis. 
Strömmingsfilé med hemlagad potatismos. 

TORSDAG

Panerad kassler med rödvinssås och stekt potatis. 
Ärtsoppa med pannkakor sylt och grädde. 
Stekt laxfilé med gräslöksås och kokt potatis. 
Gräddstuvad pyttipanna med stekt ägg och rödbetor. 

FREDAG

Oxbringa med hemlagad rotmos. 
Köttbullar med gräddsås och kokt potatis. 
Panerad rödspätta med skagenröra och kokt potatis. 

Kl. 11.00–14.00 • 115:– 
070-252 58 66. Inkl. salladsbord och kaffe med kaka.
Pensionär 105:-. Avhämtning 100:-.
Lunchkort, 10 lunch 1035:- • Pensionär 945:-

MÅNDAG

Köttfärslimpa med trattkantarellsås och kokt potatis.
Kapkummel med ägg- och persiljesås, kokt potatis.

TISDAG

Frukostkorv med pepparrotssås och potatismos.
Stekt regnbågsfilé med vitvinssås och kokt potatis.

ONSDAG

Chicken tikka masala med jasminris.
Stekt saltsill med löksås och kokt potatis.

TORSDAG

Fläskkotlett med dragonsås och stekt potatis.
Ärtsoppa.
Pannkaka med sylt och grädde.

FREDAG

Fläsklägg med rotmos.
Panerad flundra med kaprismajonnäs.

Lunchbuffe kl. 11.00–14.00
Lunch 119:– • Pensionär 99:–
Matlåda 99:– •
Lunchkort (10 st) 990:–
Inkl. salladsbuffé, bröd, smör, 33 cl dricka och kaffe.
Vegan och vegetarisk alternativ finns.
Tel. 076-593 74 88 • 076-565 45 72

MÅNDAG

Husets pyttipanna med ägg och rödbetor.
Fylld lunchkorv med hemgjord potatismos.
Kåldolmar med kokt potatis och gräddsås, lingonsylt.

TISDAG

Stekt fläsk med kokt potatis och raggmunk, lingonsylt.
Husets jägarbiff med stekt potatis och gräddsås.
Kycklinggryta med ris.

ONSDAG

Helstekt fläskfilé med stekt potatis och bearnaisesås.
Strömming med hemgjord potatismos och skirat smör.
Pasta med kockens kycklingsås.

TORSDAG

Hemgjord fläskschnitzel med stekt potatis och bearnaisesås.
Pasta med köttfärssås.
Ugnsstekt falukorv med hemgjord potatismos.

FREDAG

Ugnsstekt fläskkarré med stekt potatis och pepparsås.
Panerad rödspätta med kokt potatis och remouladsås.
Helstekt kycklingfilé med stekt potatis och currysås.

SAKNAS DU HÄR?

Hör av dig till oss på redaktionen.