DAGENS LUNCH – VECKA 20

Kl. 11.00–14.00 • 99:–
Alltid två sorters pizza på buffén. Som dagens lunch kan man även äta pizza 1–20, kebabrätter samt sallader. Pensionärer äter för 89:–

MÅNDAG

Ugnstekt kycklingklubba med mango chutney cremé samt klyftpotatis.
Pocherad Alaska Pollock med rödbetor, kapris och brynt smör.
Helstekt kotlettrad med dagens sås och varma grönsaker.

TISDAG

Stekt fläsk med stuvad sommarkål.
Panerad senapsströmming med potatismos och brynt smör rårörda lingon.
Helstekt karré med dagens sås och varma grönsaker.

ONSDAG

Köttfärslimpa cevapcici serveras med ajvar, lök och gräddfil.
Pocherad sej med vitvinssås, champinjoner, vit sparris och räkor.
Helstekt kotlettrad med dagens sås och varma grönsaker.

TORSDAG

Skånsk kalops serveras med lingon.
Saffransdoftande fiskgratäng.
Helstekt karré med dagens sås och varma grönsaker.
Ärtsoppa med pannkaka samt sylt och grädde.

FREDAG

Akropolis fredags filébuffé med:
Helstekt fläskfilé black and white.
Grillad kycklingfilé med BBQ-sås och coleslaw.
Panerad rödspätta med Skagen.
Fredagsdessert: Rabarberpaj med vaniljsås.

Kl. 11.00–14.00 • 99:- • Pensionär 89:- • Avhämtning 70:-
Lunchkort 700:- • Matlåda
Inkl. stor salladsbuffé, dryck, bröd, smör, kaffe och kaka.
Tel. 076-228 90 76 • 073- 655 02 10

MÅNDAG

Pannbiff med lök-skysås, stekt potatis. 
Korvstroganoff med ris. 
Rödtungafilé med dillsås och kokt potatis. 

TISDAG

Stekt fläsk med löksås och kokt potatis eller potatisbullar, lingon.
Flygande Jakob med ris.
Fiskgratäng med kokt potatis. 

ONSDAG

Jägarbiff med svampsås och stekt potatis. 
Fylld lunchkorv med hemgjord potatismos. 
Dill- och lökfylld strömmingsfilé med hemgjord potatismos. 

TORSDAG

Fläskbog med rotmos. 
Kålpudding med gräddsås och kokt potatis lingon. 
Ugnsbakad fiskfilé med limesås och kokt potatis. 

FREDAG

Fläskschnitzel med ädelostsås och stekt potatis. 
Ugnsbakad kycklingfilé med dragonsås, ris eller stekt potatis. 
Smörstekt rödspätta med remouladsås och kokt potatis. 
Dessert: Kladdkaka med mjölkchokladfluff.

Kl. 11.00–14.00 • 135:– 
0250-189 30. Inkl. salladsbuffé, dryck, kaffe, kaka och parkering.
Vegetariskt- och veganskt alternativ finns.

MÅNDAG-ONSDAG

Ingen lunchbuffé.

TORSDAG

Panerad Fisk, skarpsås, dillkokt potatis, picklad rödlök.
Röd currymarinerad kycklingfilé, kokosmjölk, ris, varma grönsaker.
Dessert: Kokostoscakaka med vispad grädde.

FREDAG

Laxspett, grönsaker, chipottlecremé, bakad potatishalva.
Fläskfilé, sommarbearnaise, rostad färskpotatis.
Dessert: Ananaspaj med vispad kokosgrädde.

Kl. 11.00–14.00 • 110:– 
070-252 58 66. Inkl. salladsbord och kaffe med kaka.
Pensionär 100:-. Avhämtning 90:-.
Lunchkort, 10 lunch 1000:- • Pensionär 900:-

MÅNDAG

Ost- och baconkorv serveras med potatismos.
Stek makrill med gräddstuvad spenat och kokt potatis.

TISDAG

Köttgryta med rotfrukter och kokt potatis.
Panerad fiskfilé med kall örtsås och kokt potatis.

ONSDAG

Pannbiff med löksås och kokt potatis.
Fisk-och räklasagne.

TORSDAG

Stekt fläsk med löksås och kokt potatis.
Kokt torsk med äggsås och kokt potatis.

FREDAG

Helstekt fläskkarré med pepparsås och potatisgratäng.
Gratinerad sejfilé med fetaost och tomat, serveras med kokt potatis.

Alla dagar kl. 11.00–15.00 • 90:– 
Pensionärer 80:– men har möjlighet att köpa 10-kort för 650:–

Inkl. stort sallads- och kakbord, dryck och kaffe.
070-645 62 41.

MÅNDAG

Grönsakssoppa.
Stinsens goda korvstroganoff.
Supertrevlig fiskgryta.
Kokt ris till båda rätterna.

TISDAG

Lyxig gravlaxsoppa.
Stinsens härliga kasslergratäng med Kvibillecheddar.
Klassisk lappkojs med rödbetor.

ONSDAG

Purjolökssoppa.
Stinsens köttfärslimpa med egengjord potatismos och lingonsylt.
Siljans Prima falukorv med blomkålsstuvning.

TORSDAG

Grillad fläskfilé med vår goda potatisgratäng och hemmagjord persiljesmör.
Krämig spenatsoppa.
Lyxig champinjonlåda med nötfärs och potatis.

FREDAG

Krämig kantarellsoppa.
Stinsens chiligryta med kokt potatis.
Fläskfilélåda med potatis och gorgonzola.

Kl. 11.00–14.00 • 99:– • Pensionär 89:–
Tel. 076-593 74 88 • 076-565 45 72
Matlåda 79:- • Vi har lunchkuponger
Inkl. salladsbuffé, 33 cl dricka, bröd, smör och kaffe.
Vegan och vegetarisk alternativ finns.

MÅNDAG

Husets fläskschnitzel med stekt potatis och bearnaisesås.
Pasta carbonara.
Husets pyttipanna med ägg och rödbetor.

TISDAG

Köttfärslimpa med stekt potatis och gräddsås.
Stekt fläsk med bruna bönor och kokt potatis, löksås.
Husets fylld lunchkorv med hemgjord potatismos.

ONSDAG

Helstekt fläskfilé med stekt potatis och bearnaisesås.
Korvstroganoff med ris.
Husets fylld strömming och hemgjord potatismos.

TORSDAG

Kockens köttgryta med ris.
Ugnsstekt falukorv med hemgjord potatismos.
Kycklingspett med ris och sweetchilisås.

FREDAG

Husets kycklingfilé med stekt potatis och currysås.
Panerad rödspätta med kokt potatis och remouladsås.
Grillbiff med stekt potatis och bearnaisesås.

SAKNAS DU HÄR?

Hör av dig till oss på redaktionen.