DAGENS LUNCH – VECKA 49

Kl. 11.00–14.00 • 90:–
Alltid två sorters pizza på buffén. Som dagens lunch kan man även äta pizza 1–20, kebabrätter samt sallader. Pensionärer äter för 80:–

MÅNDAG

Grillade kryddkorvar från Siljans chark med blandade tillbehör.
Pocherad sej med caponata samt potatismos.
Helstekt kotlettrad med dagens sås och varma grönsaker.

TISDAG

Pasta carbonara.
Ugnsbakad lax med vitvinssås samt sauterad zucchini.
Helstekt karré med dagens sås och varma grönsaker.

ONSDAG

Köttfärslimpa med gräddsås, pressgurka samt stekt potatis.
Fiskpiccata serveras med tomatsås och ris.
Helstekt kotlettrad med dagens sås och varma grönsaker.

TORSDAG

Gulasch med kikärtor serveras med basmatiris samt gräddfil.
Husets fiskgratäng.
Helstekt karré med dagens sås och varma grönsaker.
Pannkaka med sylt och grädde.

FREDAG

Akropolis fredags filébuffé med:
Ört och vitlöksmarinerad kyckling med rostade rödbetor och fetaost.
Panerad fisk med skagenröra.
Helstekt fläskfilé med pepparsås och pommes.

Fredagsdessert.

Kl. 11.00–14.00 • 100:– • Lite av varje 129:–
Smör, bröd, kaffe och kaka.
Vegetariskt alternativ.

After work torsdagar kl. 17–22.
Den här veckan: Fläskschnitzel med chilibea, friterad kapris, grillad citron och klyftpotatis.

MÅNDAG

Pasta med ost och grönsakssås.
Potatis- och purjolökssoppa.
Halloumsallad med citrusaioli.

TISDAG

Fläskkarrégryta med ädelost och potatis.
Potatis- och purjolökssoppa.
Sallad med betor och krutonger.

ONSDAG

Kycklinggryta med chistorra och grönsaker, serveras med ris.
Tomatsoppa med rökt vitlök.
Dagens sallad.

TORSDAG

Frukostkorv med rotsellerisallad och potatismos.
Pumpasoppa.
Dagens sallad.

FREDAG

Hamburgare med rökt karré, chilibea, picklad lök, ost och ugnsrostade rotfrukter.
Pumpasoppa.
Dagens sallad.

Kl. 11.30–14.00 • 110:–
Lunchbuffé.

MÅNDAG

Jullunch.

TISDAG

Stekt långafilé serveras med smörstekt brysselkål och bacon samt kokt potatis.
Fläskkarré serveras med gräddkokt ostronskivling, gelé och kokt potatis.

ONSDAG

Kungsflundra serveras med brynt smör och räkor och dill.
Schnitzel med citron, kapris och rödvinssky samt gröna ärtor.

TORSDAG

Grönkålsoppa samt pannkakor
Färsjärpar serveras med rostade morötter, gräddsås och pressgurka.

FREDAG

Laxpudding serveras med skirat smör och citrongravad fänkål.
Fläskfilé med grönpepparsås och potatisgratäng.

Kl. 11.00–14.00 • 90:– • Avhämtning 75:–
I priset ingår smör, bröd, sallad, dryck och kaffe.
Mån, tis och ons kl. 13.00–15.00 äter pensionärer 2 för 100:-

Veckans andra rätter att välja mellan:
Panerad flundrafilé med remouladsås.
Lövbit med bearnaisesås.

Alltid på tisdagar:
Stekt fläsk och raggmunk.
Alltid på torsdagar:
Rotmos och fläsklägg.

MÅNDAG

Pannbiff med kantarellsås.
Korvstroganoff.

TISDAG

Stekt fläsk, raggmunk och paltbröd.
Pastagratäng med taco.

ONSDAG

Fiskfilé.
Pytt i panna.

TORSDAG

Ärtsoppa och pannkaka.
Fläsklägg och rotmos.
Kyckling.

FREDAG

Jullunch.

SAKNAS DU HÄR?

Hör av dig till oss på redaktionen.

Stäng meny