DAGENS LUNCH – VECKA 47

Sjå ättör wänn ä bi fär jåtå idag!

Kl. 11.00–14.00 • 90:–
Alltid två sorters pizza på buffén. Som dagens lunch kan man även äta pizza 1–20, kebabrätter samt sallader. Pensionärer äter för 80:–

MÅNDAG

Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon.
torsk med rödbetor och Grana Padano i creme fraiche.
Helstekt kotlettrad med dagens sås och varma grönsaker.

TISDAG

Flygande Jakob.
Sej med gräddstuvad spetskål och rökt sidfläsk.
Helstekt karré med dagens sås och varma grönsaker.

ONSDAG

Bacon och ostfylld köttfärslimpa med BBQ-gräddsås.
Stekt senapsfylld strömming med potatismos, brynt smör samt lingon.
Helstekt kotlettrad med dagens sås och varma grönsaker.

TORSDAG

Pepparrotskött på kalvhögrev.
Husets fiskgratäng.
Helstekt karré med dagens sås och varma grönsaker.

FREDAG

Akropolis fredags filébuffé med:
Helstekt fläskfilé black and white.
Grillad kycklingfilé med BBQ-sås och coleslaw.
Panerad fisk med västkuströra.

Fredagsdessert.

Kl. 11.00–14.00 • 100:– • Lite av varje 129:–
Smör, bröd, kaffe och kaka.
Vegetariskt alternativ.

MÅNDAG

Kycklingpasta med gorgonzola och rökt karré.
Tomatsoppa.
Sallad med rökt karré och halloumi.

TISDAG

ONSDAG

TORSDAG

FREDAG

Kl. 11.30–14.00 • 110:–
Lunchbuffé.

MÅNDAG

Kummel serveras med hummersås och rostad kål.
Rimmad oxbringa serveras med senapssås och kokt potatis.

TISDAG

Sejfilé serveras med tomat, oliver och fetaost.
Wallenbergare med potatispuré, rårörda lingon samt skirat smör.

ONSDAG

Vegetarisk lasagne med linser och höstens grönsaker.
Fläskbog med rostade äpplen, gräddig fläsksky och potatis.

TORSDAG

Pocherad flundra serveras med vitvinsås och musslor.
Köttsoppa och pannkakor.

FREDAG

Paella.
Kryddrostad kotlettrad serveras tillsammans med potatisgratäng och rödvinssky.

Kl. 11.00–14.00 • 90:– • Avhämtning 75:–
I priset ingår smör, bröd, sallad, dryck och kaffe.
Mån, tis och ons kl. 13.00–15.00 äter pensionärer 2 för 100:-

Veckans andra rätter att välja mellan:
Panerad flundrafilé med remouladsås.
Lövbit med bearnaisesås.

Alltid på tisdagar:
Stekt fläsk och raggmunk.
Alltid på torsdagar:
Rotmos och fläsklägg.

MÅNDAG

Fläskfilé med kantarellsås.
Fiskgratäng med skaldjur.

TISDAG

Stekt fläsk och raggmunk.
Pasta carbonara.

ONSDAG

Kycklinggratäng.
Ugnsgratinerad kassler.

TORSDAG

Ärtsoppa och pannkaka.
Rotmos och köttkorv eller fläsklägg.

FREDAG

Karrékotletter med potatisgratäng.
Fiskgratäng med dill och citron.

SAKNAS DU HÄR?

Hör av dig till oss på redaktionen.

Stäng meny