Britt-marie Beppe Björkkvist

ÅLDER: 44 år. SYSSELSÄTTNING: Jobbar inom socialpsykiatrin i Mora.
FAMILJ: Sambon Walle.

FRÅGA ETT. VEM ÄR BEPPE?
Sambon Jag är en Orsabo som efter studenten for till USA och jobbade som au pair i ett år. Sedan dess har jag varit orten trogen. Jag har varit examinator och utfärdat förarbevis på snöskoter runt om i Dalarna i 18 år, det var kul! Jag älskar att spela bowling och så tycker jag om att åka på bilbingo, fiska och så är jag amatörodlare. Jag har allsköns blommor och grönsaker på gården.

FRÅGA TVÅ. HUR UPPLEVER ANDRA DIG?
Det beror nog på vem man frågar. Vissa kanske tycker att jag är bestämd men jag hoppas att de flesta tycker att jag är glad och omtänksam.

FRÅGA TRE. BERÄTTA NÅGOT OM DIG SJÄLV SOM FÅ VET OM.
Jag ordnade faktiskt så att brandkåren fick rycka ut för några veckor sedan. Jag fastnade i hissen på jobbet 😊.

FRÅGA FYRA. VILKEN SUPERKRAFT SKULLE DU VILJA HA OCH VARFÖR?
Jag skulle vilja utplåna covid-19 och en del annat ont i världen!

FRÅGA FEM. NÄMN TRE SAKER DU VILL GÖRA INNAN DU TRILLAR AV PINN.
• Jag vill någon gång äga en sportig och pippigul cabriolet.
• Det vore häftig att åka husbil i de franska alperna.
• Som bowlare vill jag någon gång göra en perfekt serie och få 300 poäng.

FRÅGA SEX. HUR KAN ORSA BLI ÄNNU BÄTTRE?
Jag trivs jättebra i Orsa! Skolan är redan på god väg men man kan kanske satsa ännu mer på ungdomarna. De är vår framtid. Sen hoppas jag att vi fortsätter bry oss om varandra och tar hand om vår vackra natur.

FRÅGA SJU. VEM BOLLAR DU ÖVER TILL?
Jag bollar över till Benny Lindblom, en fiskegalen och glad kille som flyttade hit till Orsa för något år sedan.